Digitalisering

  • Hvorfor skal ansatte gjøre oppgaver som maskiner gjør like bra eller bedre?
  • Hvordan sikre at rett informasjon er tilgjengelig for rett person når man har behov for den?
  • Hvordan redusere/automatisere steg i prosesser som i dag utføres manuelt?

Alle prosesser i bedrifter er dokumentdrevet. Dokumentet er produktet, støtter produktet, eller støtter prosessene. Formatet er strukturert data, digitale dokumenter og papir.
X OFFICE har lang erfaring i å se potensialet i å automatisere dagens prosess. Målet er alltid besparelser i form av kroner og øre, og tid.

X OFFICE ser prosessen med nye øyne. Med vår moderne verktøykasse og rett utnyttelse av teknologi som bedriften allerede har investert i, kan mange steg i dagens prosesser forenkles. Små endringer tidlig i dokumentprosessen kan gjøre at avvik fjernes, sikre en bedre prosess og øke produktiviteten.

Ta kontakt med vår rådgiver på digitalisering for en gjennomgang av digitaliseringsmuligheter for deres virksomhet.

 

Dokumenthåndtering og -arkivering

Gjør papirdokumenter om til digitale ressurser ved hjelp av en Xerox-multifunksjonsskriver som gjør det enkelt å skanne og umiddelbart dele, arkivere og hente informasjon. Din MFP kan rute dokumenter til nettverket, slik at innhold som er viktig for organisasjonen din blir tilgjengelig (også gjennom skyen) og søkbart.

 

Skanning og distribusjon

Bli digital med dokumentene for å spare kontorplass, lavere kostnader, og redusert avfall. Bruk din multifunksjonsskriver til å konvertere papirdokumenter til et digitalt format for enkel e-postforsendelse, lagring, redigering og gjenfinning.

 

Styrte utskriftstjenester – MPS

Enten dokumenter er papir eller digitalt, så er de nødvendig for å hjelpe tjene kunder og drive virksomheten. Likevel vet de fleste selskapene ikke hvor mye tid og penger de bruker på dokumentprosesser og utskriftsenheter. Vi hjelper deg å få kontroll over dine dokumenter og spare så mye som 30 % i denne prosessen.

 

 

Mobile løsninger

Fordi medarbeiderne i dag er mobile, må mobile utskrifter være praktisk, enkel og sikker. Xerox tilbyr en pakke med kraftige og fleksible mobile utskriftsløsninger som er IT-vennlige. Xerox-løsninger støtter enhetsutskrifter til nesten hvilken som helst skrivermerke eller -modell, med robust autentisering, regnskap og sikkerhet. Våre mobile løsninger gir en enkel, problemfri opplevelse – og aktiverer utskrift når, hvor og hvordan du trenger det.

 

Kostnads- og tilgangskontroll

Holde kostnadene nede og sikkerheten høyt med løsninger som sporer dine ut-enheter og brukeraktivitet, administrerer dokumentkostnadene internt eller eksternt, holde kritisk informasjon sikret og hindrer uautorisert bruk av dine multifunksjonsskrivere.