Rekvisita

Vi leverer all rekvisita og media som behøves for å drifte dine skrivere og multifunksjonsløsninger – uansett merke.

Det er viktig for oss at maskinene som leveres også fungerer optimalt. I tillegg til service og support har vi derfor en egen avdeling for rekvisita. Vi leverer rekvisita som papir, polyester, og spesial­media til både kontor og til grafisk bruk. I tillegg leverer vi toner og øvrige forbruks­ar­tikler til alle produkter på markedet – uansett merke. Vi har et bredt utvalg av produkter, både originale og Xerox-produ­serte, med full garanti. Spør oss om pris.

Visste du at toner til alle dine printere kan leveres automatisk?

Få toner automatisk levert til ALLE dine printere, øk produk­ti­vi­teten og reduser kostnadene og bryet. Med fordelene ved Managed Print Services, minimeres arbeidet rundt utskrift:

  • MPS overvåker og styrer utskrifts­en­heter på tvers av de store merkene, ikke bare Xerox, og infor­merer når forbruks­ar­tikler og tjenester er nødvendig
  • MPS reduserer unødvendig lagring av forbruks­ma­te­riell, ved å kun bestille når det trengs
  • MPS leser og tyder behov før det blir en utfordring — og lar oss proaktivt admini­strere skriverne på nettverket deres
  • MPS gir dere full kontroll og inviterer til nye måter å spare tid og penger på

Hvordan fungerer dette?

Vi leverer Xerox originale toner til de aller fleste merker! Nå kan du spare mye på utskrifts­kost­nadene for alle skrivere og få den beste kvalitet ved å bruke toner­kas­setter fra Xerox — oppfin­neren av laser­ut­skrift.

  • Bredt utvalg inkludert HP, Lexmark, Brother, OKI, Kyocera, Epson, Panasonic og andre store produ­senter
  • Spar så mye som 25–40 %, med ytelse som er lik eller bedre enn den opprin­nelige
  • Risiko­fritt takket være Xerox livstids­ga­ranti
  • Støttes av vårt Cartridge Technology Center i verdens­klasse
  • Designet i tråd med miljø- og produk­sjons­stan­darder og serti­fi­se­ringer

Kontakt Caroline Meyer på telefon 934 08 030 eller epost caroline@xoffice.no for bestilling eller mer infor­masjon.

Xerox® papir er det perfekte valget

Xerox® papir er laget for å gi enestående resul­tater i alle digitale printere, inkjet og laser, fra fullfarge høykva­lites dokumenter til store volumer svart/hvitt utskrifter. Om det er for kontoret, for profe­sjonell printing eller for ditt hjem.

Xerox® sorti­mentet inneholder det største utvalget av optimert papir for en rekke appli­ka­sjoner: høykva­litets bestrøket og ubestrøket papir for digital farge­trykking, forret­nings­papir for daglige svart/hvitt utskrifter, farget papir for kreative utskrifter og resir­kulert papir for daglige utskrifter. Alt Xerox® papir er miljø­messig ansvarlig, og råvarene er hentet fra skoger med FSC®- eller PEFC-serti­fi­sering, eller EU-Ecolabel akkredi­tering.

Xerox Special Media — gir ditt firma kreative og innovative løsninger og mye mer enn et standard­papir.

Etterspør kundene dine håndbøker, kart eller menyer som tåler alle forhold både innendørs og utendørs? Og, som tåler hyppig og robust håndtering, kan rengjøres slik at de ser like fine ut hver dag, samt er enkle å skrive ut?

Xerox Premium Nevertear gir deg akkurat dette og uten å måtte lamineres.

Det er bare å legge i laser­prin­teren og skrive ut! Foruten holdbare dokumenter kan du skape holdbare gjenstander som armbånd, linjaler, bokmerker, tagger, billetter, start­nummer og mer.

Caroline Meyer

Administrasjon / Salg rekvisita