Kvalitetskaffe fra Bergstrands Kafferosteri

Bergstrands Kafferosteri velger sine råvarer med kjærlighet. For det norske markedet er det utviklet egne unike blandinger. Disse er tilpasset våre ganer og ikke minst til kaffemaskinene vi leverer.

De fleste kaffe­pro­du­senter brenner kaffe­bønnene i 5–7 minutter på høy tempe­ratur, de er opptatt av volum og produk­ti­vitet. Bergs­trands Kafferosteri tar seg litt bedre tid, for smakens skyld. De brenner kaffe­bønnene i inntil 20 minutter på lavere tempe­ratur. På denne måten blir kaffe­bønnen likt brent helt inn i kjernen og de lykkes dermed med å få frem et rikere aroma­bilde, noe som fører til at du kan nyte en god kopp kaffe, hver gang.

Bergs­trands Kafferosteri har tatt noen valg gjennom årene. De har valgt kvalitet og miljø som viktige ledetråder for sin drift.

Bli bedre kjent med Bergs­trands Kafferosteri