Styrte utskriftstjenester – MPS

Enten dokumenter er papir eller digitalt, så er de nødvendig for å hjelpe tjene kunder og drive virksomheten. Likevel vet de fleste selskapene ikke hvor mye tid og penger de bruker på dokumentprosesser og utskriftsenheter. Vi hjelper deg å få kontroll over dine dokumenter og spare så mye som 30 % i denne prosessen.

 

Kostnads- og tilgangskontroll

Holde kostnadene nede og sikkerheten høyt med løsninger som sporer dine ut-enheter og brukeraktivitet, administrerer dokumentkostnadene internt eller eksternt, holde kritisk informasjon sikret og hindrer uautorisert bruk av dine multifunksjonsskrivere.

 

Dokumenthåndtering og -arkivering

Gjør papirdokumenter om til digitale ressurser ved hjelp av en Xerox-multifunksjonsskriver som gjør det enkelt å skanne og umiddelbart dele, arkivere og hente informasjon. Din MFP kan rute dokumenter til nettverket, slik at innhold som er viktig for organisasjonen din blir tilgjengelig (også gjennom skyen) og søkbart.

 

Aktivastyring

Overvåk og administrer alle dine skrivere og multifunksjonsmaskiner eksternt og proaktivt fra skrivebordet ditt. Du vil frigjøre IT-ressurser til viktigere oppgaver og forbedre produktiviteten med forbedret enhetsoppetid, administrasjon av forbruksartikler, sentraliserte innstillinger og programvareoppdateringer og brukervennlig tilkobling.

 

Skanning og distribusjon

Bli digital med dokumentene for å spare kontorplass, lavere kostnader, og redusert avfall. Bruk din multifunksjonsskriver til å konvertere papirdokumenter til et digitalt format for enkel e-postforsendelse, lagring, redigering og gjenfinning.

 

Mobile løsninger

Fordi medarbeiderne i dag er mobile, må mobile utskrifter være praktisk, enkel og sikker. Xerox tilbyr en pakke med kraftige og fleksible mobile utskriftsløsninger som er IT-vennlige. Xerox-løsninger støtter enhetsutskrifter til nesten hvilken som helst skrivermerke eller -modell, med robust autentisering, regnskap og sikkerhet. Våre mobile løsninger gir en enkel, problemfri opplevelse – og aktiverer utskrift når, hvor og hvordan du trenger det.

 

Grafiske løsninger

  • Rådgivning og salg av Xerox sine grafiske produksjonsløsninger
  • Kurs i blant annet Photoshop, InDesign, illustrator, Acrobat etc.
  • Rådgivning og oppsett av PDF arbeidsflyt og fargestyring
  • Rådgivning og salg av storformat plottere og Neopost etterbehandling

Til våre kontorkunder kan vi tilby grafiske tjenester til markedsavdelinger, tekniske avd., arkitekter, eiendomsmeglere etc.

 

Brukerkurs

For de som virkelig vil sette seg inn i hvilke muligheter som finnes i bedriftens multifunksjonelle maskin, eller trenger en ny runde med oppfriskning.

 

Administratorkurs

For de som vil ta det litt videre og administrere sin egen multifunksjonelle maskin. Her snakker vi dypdykking i protokoller og datanerdeprat om hvordan vi setter opp og konfigurerer maskinen i bedriftens nettverk.