Vi gratulerer Reklamehuset med ny Xerox Versant 80 digitaltrykkløsning

01.02.2017

Reklamehuset Xerox Versant 80

 

 

BLI pris til Xerox

26.01.2016

Buyers Laboratory LLC (BLI), verdenslederen av uavhengig testing av dokumentbehandling, hardware og tjenester, har i dag annonsert at Xerox er vinneren av prisen “Årets beste dokumentshåndteringssoftware portefølje”. Dette er tredje gangen på rad at Xerox får denne utmerkelsen fra BLI. James Bsales, Director Office Workflow Solutions, hos BLI sier at “I tillegg til å være rangert best, har Xerox også det beste å vise til når det kommer til flere nøkkelkategorier innen sofware, deriblant utskriftshåndtering og mobile utskriftsapplikasjoner”.

Hele pressemeldingen finner du her.

LOY_SEAL_2016_121W

 

 

 

Ny medarbeider i X Office

01.09.2015

 

Det er en glede for oss å ønske Helge-John Hildershavn fra tidligere Palografen velkommen til oss i X Office

Med sine 30 års erfaring fra den visuelle bransjen er Helge-John en solid forsterkning til laget vårt. De siste 10 årene har han jobbet som daglig leder for Palografen. Han har holdt kurs innen Photoshop, InDesign, illustrator, Acrobat, PDF arbeidsflyt og fargestyring. Innen fargestyring har han kompetanse på alt fra å kalibrere skjermer, til å sette opp offset og digitale trykkmaskiner for å trykke i henhold til ISO12647-2.
Hovedkundene har vært: Trykkerier, aviser, grafiske bedrifter reklamebyråer, markedsavdelinger og hustrykkerier.

Helg-John vil jobbe som seniorkonsulent mot det grafiske markedet i Hordaland og Sogn & Fjordane.

Hans oppgaver vil være å utvikle grafiske kunder med sine tjenester som:

  • Rådgivning og salg av Xerox sine grafiske produksjonsløsninger
  • Kurs i blant annet Photoshop, InDesign, illustrator, Acrobat etc.
  • Rådgivning og oppsett av PDF arbeidsflyt og fargestyring
  • Rådgivning og salg av storformat plottere og Neopost etterbehandling

Til våre kontorkunder kan han tilby sine tjenester til markedsavdelinger, tekniske avd., arkitekter, eiendomsmeglere etc.

Helge-John Hildershavn
Helge-John Hildershavn

 

 

 

 

 

 

X Office gratulerer Bergens nye eiendomsmegler med nytt og spennende meglerkonsept

23.06.2015

 

Kunden selv kaller sin nye løsning for trykking av prospekter, “en av byens største kopimaskiner”. Det synes vi er helt greit. I realiteten er det en av markedets mest avanserte digitaltrykk-løsning. Vi kaller den XEROX VERSANT 80 PRESS. Ytelse, kvalitet, allsidighet og resultater i en enkel, nøyaktig og automatisert presse. Perfekt til direkte reklame, markedsføringsmateriell og bildepublisering. Opp til 80 000 sider per måned Opptil 80 SPM på 350 g/m²-medier 1200 x 1200 x 10 RIP for bedre gradienter og Ultra HD-oppløsning Kompakt beltefiksering for høyere hastigheter, bildekonsistens, og blandede media-ytelse Performance Package-alternativet øker hastighet og fargeautomatisering. Neste generasjon arbeidsflytløsninger Markedet for trykketjenester er i ferd med å modnes. Det er blitt vanskeligere å skille seg ut utelukkende på bakgrunn av utskriftsteknologi. Hvordan kan du utkonkurrere konkurrentene? Ved å produsere bedre produkter, raskere og billigere.

Xerox Versant 80
Xerox Versant 80